Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μαύρα μάτια έκανα……..


Ψάχνοντας την ιδανική κρέμα ματιών. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μια μαυρίλα υπήρχε πάντα κάτω από τα μάτια μου αλλά με ένα κονσίλερ όλα εξαφανίζονταν δια μαγείας! Όλα αυτά μέχρι πέρσι!  
Δεν ξέρω αν φταίει η μετάβαση στα 25 ή η δική μου αλαζονεία που με έκανε να πιστεύω ότι όσο κι αν ξενυχτάω με ένα κονσίλερ το πρωί θα είμαι φρέσκια, πάντως την πάτησα! Όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να καλύψω τους μαύρους κύκλους με τίποτα πλέον! Πήρα λοιπόν δραστικά μέτρα και άρχισα να φοράω κρέμα ματιών (όποτε θυμόμουνα).
Μέσα στο χρόνο αυτό που πέρασε δοκίμασα δύο διαφορετικές κρέμες σε μορφή roll-on και θα ήθελα να μοιραστώ την άποψη μου γι αυτές μαζί σας.
Άσχετη λοιπόν από κρέμες ματιών (και κρέμες γενικά) μπαίνω στο σούπερ μάρκετ και αφού προσπερνάω ότι έγραφε επάνω την λέξη αντιρυτιδική (γιατί αρνούμαι να το πιστέψω ότι πρέπει σιγά-σιγά να αγοράζω μόνο τέτοια προϊόντα) φτάνω στο ράφι της garnier και αρπάζω το Nutritionist  caffeine eye roll on. Ωραία συσκευασία, προσιτή τιμή(περίπου 11€) μπαίνει στο καλάθι μου!
Τις πρώτες εβδομάδες την φορούσα πρωί βράδυ χωρίς να κάνω ούτε μια κοπάνα από το beauty routine μου! Τέλεια μυρωδιά, τέλεια η δροσερή αίσθηση που άφηνε η μεταλλική του μπίλια αλλά αποτέλεσμα κανένα! Εκτός από μαύρους κύκλους που ήδη είχα απέκτησα και σακούλες! Μου έπρηζε αρκετά την περιοχή κάτω από τα μάτια και άφηνε ένα φιλμ στο δέρμα μου το οποίο μετά από λίγη ώρα ξεφλούδιζε! Όπως καταλαβαίνεται έκανα την καρδιά μου πέτρα και περίμενα υπομονετικά να τελειώσει για να δοκιμάσω κάτι άλλο. Τελειώνει επιτέλους και ξεκινάω για μια νέα προσπάθεια!
Ακολουθώ πάλι τον εύκολο δρόμο του σούπερ μάρκετ και βρίσκομαι στο διάδρομο με τα καλλυντικά. Ήμουν αποφασισμένη να μην ξοδέψω πολλά χρήματα! Βρίσκω λοιπόν το σταντ της Diadermine (άγνωστη εταιρεία για μένα τότε) γεμάτο με προσφορές γνωριμίας και πέφτει το μάτι μου στο roll-on ματιών που γράφει ότι προσφέρει σύσφιξη και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους. Ήμουν αποφασισμένη να μην ξαναπάρω κρέμα ματιών σε μορφή roll-on αλλά βλέπω την τιμή και αλλάζω γνώμη, 3,50€! Δεν το σκέφτηκα πολύ και την άρπαξα!
Βολική συσκευασία, παρόμοια με της garnier,ωραία μυρωδιά αλλά εγώ την χρησιμοποίησα με μισή καρδιά! Ευτυχώς διαψεύστηκα! Θαύματα δεν έκανε αλλά μείωσε αισθητά την όψη του δέρματος και ελάχιστα την μαυρίλα. Είναι αρκετά δροσερή, χωρίς να βαραίνει το δέρμα. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη και πήρα και δεύτερη συσκευασία γιατί έβλεπα το κονσίλερ να γλιστράει πολύ πιο εύκολα και να στρώνει καλύτερα πάνω μου. Η τιμή της πλέον είναι 5€ και αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω.
Παίρνοντας όμως τα περιοδικά μόδας του προηγούμενου μήνα έπεσε στα χέρια μου ένα δείγμα από το νέο ορό ματιών capture total eyes essential της εταιρείας Dior.
Σας το ορκίζομαι , ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Αν και στην αρχή νόμιζα ότι ο ορός θα είναι πολύ βαρύς για τα μάτια μου, το δέρμα μου το απορροφούσε αμέσως, αφήνοντας το απίστευτα ενυδατωμένο και λαμπερό. Το δείγμα είναι 1,5 mg και το χρησιμοποιώ περίπου 3 εβδομάδες με ορατά αποτελέσματα. Όλοι μου λένε ότι δείχνω πολύ πιο φρέσκια! Όπως καταλαβαίνεται έχω εθιστεί. Κάνοντας σήμερα μια έρευνα αγοράς στο internet είδα ότι έχει $70 τα 15mg, δηλαδή περίπου 80€ και μου φάνηκε πανάκριβη! Βέβαια σκέφτηκα ότι με 15mg περιεχόμενο θα μου κρατήσει πάρα πολλούς μήνες, αλλά είναι καιρός για να δίνουμε τόσα λεφτά σε κρέμες;
Μάλλον η αναζήτηση της τέλειας κρέμας ματιών στην τέλεια τιμή θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα και εδώ χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Please στείλτε μου την άποψη σας για τις δικές σας κρέμες, μήπως όλες μαζί παρέα ανακαλύψουμε την ιδανική………!!!!

Υ.Γ. : τα συγκεκριμένα προϊόντα garnier και Diadermine δεν λειτούργησαν στο δικό μου πρόσωπο. Αυτό δεν σημαίνει πώς δεν θα λειτουργήσουν και στο δικό σας. Εξάλλου χρησιμοποιώ άλλα καλλυντικά των συγκεκριμένων εταιρειών με τέλεια αποτελέσματα και μάλιστα ανήκουν στα αγαπημένα μου. Δεν θα ήθελα να θεωρηθεί η ανάρτηση αυτή δυσφήμηση για τις παραπάνω εταιρείες.


Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.

5 σχόλια:

  1. nomizw oti gia krema matiwn aksizei na dinoume kati parapanw an k 80 eyrw einai ekswfreniko poso!!!!!
    egw xrhsimopoiousa ths clinique thn all about eyes alla de trelathika..h epomenh agora mou nomizw tha einai h kiehl's eyecream me avocado!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. symfwnw apolyta mazi sou! epomeni poy menei na dokimasw giati exw diabasei ta kalytera einai tis apivita wine elixir kai kostizei peripoy 35 eyrw an den kanw lathos!
      kiehl's mporoyme na broyme kai sta hondos? den ta exw psaxsei pote na sou pw tin alitheia

      Διαγραφή
  2. Τώρα το διάβασα το Ost γιατί έχω τρέλα με τις κρέμες ματιών και το ψάχνω κι εγώ. Μια διευκρίνιση τα $70 είναι €60 όχι €80, ενδεχομένως ίσως και λιγότερα από €60... kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. la roche posay hydraphase intense eyes! polu kalh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ είμαι σε φάση αναζήτησης για κρέμα ματιών.Είναι καλό να υπάρχουν κριτικές από κάποιον που τα έχει δοκιμάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή