Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

flormar first mini haul.....

Πολλές bloggers, μετά την δεύτερη συνάντηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη, έκαναν post τα δώρα που πήραν και φυσικά ακολούθησαν τα αγαπημένα μου review!!! Αφού είδα όλα τα σχετικά βίντεο και διάβασα όλες τις αναρτήσεις αποφάσισα να δοκιμάσω τα προϊόντα της Flormar. 
Τα σχόλια για την εταιρία και τη χώρα κατασκευής των καλλυντικών αυτών με έβαλαν σε υποψίες αλλά δεν πτοήθηκα καθόλου!!! Ο στόχος ήταν ένας και μοναδικός ... καλά καλλυντικά σε προσιτές τιμές!
Έτρεξα λοιπόν στο σταντ της εταιρείας στο City Gate (αφού ενημερώθηκα πρώτα πλήρως από το Facebook) και  ψιλοαπογοητεύτηκα να πω την αλήθεια με την πρώτη ματιά! Η εικόνα των καλλυντικών αραδιασμένα δίπλα σε ένα πάγκο που πουλούσε ζαχαρωτά μου ήταν τελείως ξένη. Από την άλλη βέβαια σκέφτηκα καλύτερα δίπλα σε πάγκο με ζαχαρωτά αλλά με σούπερ τιμές παρά σε πολυτελές κατάστημα με τιμές στο θεό για να μπορέσουν να βγάλουν τουλάχιστον τα έξοδα του ενοικίου!
Τα πράγματα που ήθελα ήταν συγκεκριμένα! Η πωλήτρια άψογη με εξυπηρέτησε αμέσως, πέτυχε ακριβώς αυτά που ήθελα και σε δέκα λεπτά είχα φύγει! 
 ΜΑΣΚΑΡΑ
Ζήτησα μια μάσκαρα για καθημερινή πρωινή χρήση και η πωλήτρια μου πρότεινε αμέσως την curling pretty mascara σε μια γλυκιά μοβ συσκευασία. Μόλις μου έδειξε το βουρτσάκι της τρελάθηκα! Ήταν τόσο εύκαμπτο που κατάλαβα κατευθείαν ότι θα έκανε αυτό που υπόσχονταν το όνομα της, δηλαδή θα μου χάριζε γυριστές βλεφαρίδες χωρίς να τονίζει υπερβολικά τον όγκο και το μήκος τους. Και έτσι έγινε! Από τον Δεκέμβριο που την αγόρασα την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Δίνει το ιδανικό διακριτικό αποτέλεσμα που χρειάζομαι για τη σχολή και τη δουλειά! Η τιμή της μόνο 5,50€ 



ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ
Το δεύτερο προϊόν που ήθελα ήταν ένα γκρι βερνίκι νυχιών και η πωλήτρια πάλι με εξέπληξε! Σε χρόνο δευτερολέπτων μου έφερε 4 βερνίκια με αποχρώσεις από απαλό γκρι μέχρι μαύρο/γκρι για να διαλέξω. Ήξερα ακριβώς τι ήθελα και το άρπαξα μόλις το είδα!Μια μεσαία απόχρωση του γκρι χωρίς καθόλου glitter, κάτι ανάμεσα σε ματ και γυαλιστερό, ακριβώς όπως το ήθελα! Το όνομα αυτού nail enamel 417 και η τιμή του μόλις 2,50€!
Συνήθως για να βάψω τα νύχια μου ταλαιπωρούμαι αφάνταστα αφού λερώνομαι και μετά παλεύω με τις μπατονέτες να σώσω ότι μπορώ. Με αυτό το βερνίκι σώθηκα! Στεγνώνει σε 3 λεπτά maximum και το πινέλο του είναι κάτι μαγικό για μένα αφού δεν μου λερώνει πετσάκια και έχει το ιδανικό μέγεθος!  Υποψιάζομαι ότι βοηθάει πολύ το καπάκι της συσκευασίας που δεν είναι στρόγγυλο και έτσι μπορώ να το πιάνω σταθερά χωρίς να μου γλιστράει. 
Το αποτέλεσμα τέλειο! Με 2 στρώσεις, που στεγνώνουν πολύ γρήγορα, μένουν τα νύχια άθικτα για μία εβδομάδα (και χωρίς top coat)! Το φοράω αρκετά συχνά από το Δεκέμβρη που το αγόρασα και παραμένει όπως την πρώτη μέρα! Δεν έχει πήξει καθόλου.
Τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας δεν είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω ακόμα αλλά από τα παραπάνω πήρα μία μικρή γεύση και μπορώ να πω ότι αξίζει !
Συγχαρητήρια λοιπόν στη Flormar για τα καλά καλλυντικά που μας προσφέρει σε τόσο προσιτές τιμές, ειδικά στις μέρες μας που τα χρήματα δεν περισσεύουν!


Υ.Γ. : Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι κατεβασμένες από το google γιατί η φωτογραφική μου έχει χαλάσει και περιμένω να μου τη φτιάξουν, αλλά ήθελα τόσο πολύ να κάνω αυτήν την ανάρτηση που δεν κρατήθηκα! 
Περιμένω σχόλια...........!!!!


η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα

2 σχόλια:

  1. Δεν εχω παρει τπτ απο τη flormar μιας και ειναι στην αλλη μερια της πολη ομως εχω διαβασει τοσα πολλα καλα λογια που με τη πρωτη ευκαιρια θα παω.
    ωραια τα πραγματα που αγορασες.καλοφορετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου!!!
      Σόρρυ που άργησα (πάρα πολύ) να σου απαντήσω αλλά είχα τρεχάματα και άφησα τελείως το blog!
      φιλιά

      Διαγραφή