Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πάει και αυτό...!!!

Τα αρώματα τα αγαπώ! Τα θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της beauty καθημερινότητας μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάρα πολλά γιατί έχω κολλήσει στο Flowerbomb των Victor & Rolf , το οποίο είναι το χειμερινό μου άρωμα τα τελευταία 2 χρόνια. Παρόλα αυτά καθαρίζοντας το ντουλάπι που τα έχω αποθηκευμένα βρήκα πολλά μισοτελειωμένα μπουκάλια και δειγματάκια τα οποία αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μέχρι να τελειώσουν για να πετάξω τις συσκευασίες. 

·                  Story of flower: αγορά λόγω καταναλωτικής μανίας από ένα σούπερ μάρκετ! Δεν κοστίζει ακριβά, γύρω στα 2€. Το πήρα για καθημερινή χρήση αλλά δεν διαρκεί! το τελείωσα σε χρόνο ρεκόρ για να απαλλαγώ από αυτό και ανακάλυψα ότι έχω και ακόμη ένα της ίδιας σειράς με κόκκινη τουλίπα! Παλεύω να τελειώσω και εκείνο! Δεν θέλω να τα ξαναδώ!
·                  Versace Bright Crystal: αγάπη καλοκαιρινή! Είναι το τρίτο μπουκάλι που τελειώνω και έχω να τελειώσω πολλά ακόμη! Άκρως καλοκαιρινό, λατρεμένο, με μεγάλη διάρκεια και σούπερ μυρωδιά!
·                  Gucci Guilty: λάτρεψα την συσκευασία του! Το χρυσό κάλυμμα του δίνει μια πολυτέλεια στην οποία δεν μπόρεσα να αντισταθώ! Χειμερινό καθαρά άρωμα που αγάπησα αρκετά και ίσως αν το βρω σε προσφορά το ξαναπάρω!
·                  Dkny Delicious: μήλο και κανέλα! Απόλυτα χειμερινός συνδυασμός που μου θυμίζει Χριστούγεννα! Ήταν δώρο από μια καλή φίλη και το τίμησα με το παραπάνω! Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το αγόραζα ποτέ μόνη μου γιατί αποφεύγω τα φρουτένια αρώματα αλλά με κέρδισε η ένταση και η διάρκεια του.
·                  Bvlgari man: όχι δεν είναι δική μου! Λατρεύω τα αντρικά αρώματα και η μυρωδιά του συγκεκριμένου είναι ονειρεμένη αλλά μάλλον δεν θα ξαναβρεθεί στα χέρια μου γιατί ο άντρας μου ζητάει από τα αρώματα του διάρκεια και δυστυχώς το συγκεκριμένο σε αυτόν τον τομέα τον απογοήτευσε!

Αυτά ήταν λοιπόν τα αρώματα που κατάφερα να τελειώσω το τελευταίο δίμηνο! Εσείς πιο άρωμα χρησιμοποιείται?

Φιλιάααααααααα


Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.


3 σχόλια:

  1. πολυ ομορφα ολα!! εγω απο αυτα χρησιμοποιω το Dkny Delicious στην πρασινη εκδοση του!! Φιλια!!
    Πηρες μερο στο Giveaway?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω επελεξα για φετος αυτα: http://parfum-color.blogspot.gr/2012/10/le-parfum-alien.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφο το μπλογκ σου!! :) εγω εχω την πρασινη candy apple dkny και την αγαπαω ειναι τοσο φρουτενια τελεια για καλοκαιρι!!
    vicky
    whathappensnowat.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή