Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

i won a giveaway !!!






       Και ναι είναι αλήθεια !!!  Κέρδισα για πρώτη φορά σε giveaway !!!
Ήταν ανήμερα Χριστουγέννων (αν θυμάμαι καλά), που ανοίγοντας το mailbox μου είδα το μήνυμα της Ελένης και πέταξα από την χαρά μου!!! Βλέπεται Χριστούγεννα και δώρα είναι ο απόλυτος συνδυασμός της ευτυχίας!!!
                Αρχές Ιανουαρίου έλαβα το πακέτο και ανοίγοντας το είδα ότι βλέπεται και εσείς στην παραπάνω φωτογραφία. Άρχισα λοιπόν αμέσως να τα δοκιμάζω!!!

    Aussie Take the heat leave-in spray

       Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και άλλα σπρέι κατά της θερμότητας, αλλά σαν και αυτό κανένα! Έχει καταπληκτική μυρωδιά, δεν αφήνει λιπαρότητα στο μαλλί και μετά το ίσιωμα τα μαλλιά μένουν λεία και μαλακά. Εννοείται ότι μόλις τελειώσει θα πάω να το ξαναπάρω και  λέω να δοκιμάσω και την υπόλοιπη σειρά, μια που το σίδερο μαλλιών έχει γίνει σχεδόν καθημερινή μου συνήθεια!

    Seventeen Magic eau de toilette

           Πρώτη φορά δοκίμασα άρωμα από την seventeen και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Έχει ακριβώς την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που προτιμώ για καθημερινή πρωινή χρήση. Καθόλου βαρύ και κρατάει αρκετά.


    Δειγματάκια Biomaris


 Μέσα σε όλα τα δώρα που μου περιείχε το πακέτο, υπήρχαν και 12 δειγματάκια της εταιρείας Biomaris με γενναιόδωρες ποσότητες!!! Τα δείγματα αυτά ήταν :

  • Κρέμα ματιών augencreme
  • Κρέμα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση deep moisture cream
  • Μάσκα προσώπου super rich mask 
  •  Peeling προσώπου meersalz sea salt peeling
  • Gel προσώπου kaviar gel
  • Κρέμα αντιγύρανσης

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει την κρέμα ματιών και την ενυδατική κρέμα προσώπου και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη, ενώ την αντιρυτιδική την έδωσα στην μαμά μου για δοκιμή και περιμένω τη γνώμη της.
        Την εταιρεία Biomaris πρώτη φορά την δοκίμασα και νομίζω ότι τα προϊόντα της τα βρίσκουμε μόνο σε ινστιτούτα αισθητικής και σπά, οπότε θα είναι δύσκολο να τα ξαναβρώ!!! Κρίμα γιατί μου άρεσαν πραγματικά!!!


                Να ευχαριστήσω και πάλι την Ελένη από το blog  http://rossiebeauty.blogspot.gr/ για τα δώρα της και γενικά όλα τα κορίτσια που κάνουν giveaway και μας δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε νέα προϊόντα !!!

Φιλιά!!!

Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση.

 

4 σχόλια:

  1. Χαίρομαι πολυ που τα ευχαριστήθηκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σπρέι για θερμότητα το έχω,και όντως κάνει πολύ καλή δουλειά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια!! με το καλό να τα ευχαριστηθείς! είμαι ήδη μέλος σου! θα χαρώ πολύ αν θελήσεις να γίνεις κι εσύ μέλος στο δικό μου blog! www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Biomaris έχουν ιστοσελίδα http://www.goumaswellness.gr/ αυτή η εταιρεία τα αντιπροσωπεύει μαζί με κάποια άλλα.Εχω μια εντυπωση ότι μπορείς να τα παραγγείλεις!Στείλε τους ένα μαιλ να σου πουν!Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή