Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ανακύκλωσε και κέρδισε.........


Το πρόγραμμα ανακύκλωσης σουτιέν της εταιρείας Intimissimi είναι ήδη γνωστό σε όλες μας αφού ισχύει εδώ και πολλούς μήνες. Για όσες δεν έχετε ενημερωθεί ήδη με την ανακύκλωση κάθε παλιού σας σουτιέν (στους ειδικούς κάδους που υπάρχουν στα ομώνυμα καταστήματα) κερδίζεται 3 ευρώ για την αγορά ενός νέου. Η προσφορά αυτή ακολουθεί τον κανόνα 1 προς 1, δηλαδή για κάθε 1 παλιό έχετε έκπτωση 3 ευρώ για 1 καινούργιο. Εγώ που επέστρεψα 2 για να δικαιούμαι τα 6 ευρώ έπρεπε να αγοράσω 2 (πράγμα που δεν με χάλασε καθόλου).
 Επίσης σήμερα που επισκέφθηκα ένα από τα καταστήματα τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακάλυψα ότι έχουν ξεκινήσει και νέο προωθητικό πρόγραμμα για τα σουτιέν που περιλαμβάνει μέτρηση του στήθους με μεζούρα από τις πωλήτριες για να βρουν ακριβώς το νούμερο σου! Τέλεια σκέψη αν όντως ισχύουν οι έρευνες που ισχυρίζονται ότι σχεδόν το 80% των γυναικών φοράει λάθος νούμερο σουτιέν.  
Η συλλογή τους μετράει μεγάλο αριθμό σχεδίων και χρωμάτων με τιμές από 16€ (13€ με ανακύκλωση) μέχρι 29,50€ (26,50€ με ανακύκλωση), ενώ ισχύει ακόμη και η προσφορά των τριών εσωρούχων στα 29,99€. Τέλεια ευκαιρία για ανανέωση και αυτού του τμήματος της ντουλάπας μας!


Ακριβώς παρακάτω βρίσκω ένα κατάστημα Calzedonia (που ανήκει στον ίδιο όμιλο με τα Intimissimi) και βλέπω στην είσοδο κολλημένη την εξής ανακοίνωση ……..
Τρελάθηκα από τη χαρά μου! Η ανακύκλωση συνεχίζεται και στα μαγιό! Για κάθε μαγιό που ανακυκλώνεις κερδίζεις 5€ (για εμάς τις τυχερές)! Στα αντρικά μαγιό ισχύει έκπτωση 3 ευρώ και στα παιδικά 2 ευρώ. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν ενημερωμένη και έτσι μπήκα απλά να δώ τα σχέδια και να ρωτήσω μέχρι πότε ισχύει. Η ημερομηνία είναι ανοιχτή και όπως μου είπαν οι κοπέλες εκεί θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Βέβαια δεν σκέφτηκα να ρωτήσω τι παίζει με την έκπτωση των 3 ευρώ (δηλαδή αν είναι για αγορά μπικίνι ή αν γίνεται να πάρω μόνο το κάτω ή το πάνω κομμάτι), αλλά θα το διαπιστώσω όταν θα πάω κάτι παλιά μαγιό για ανακύκλωση!
Τα νέα σχέδια είναι σούπερ! Οι τιμές είναι περίπου στα 40€ για το πάνω κομμάτι από μπικίνι, 15€ για το κάτω και κοντά στα 60€ για τα ολόσωμα μαγιό (τιμές χωρίς την έκπτωση). Η συλλογή τους συμπληρώνεται από τέλεια φορέματα και βερμούδες ενώ έβαλα στο μάτι και μια υπέροχη ολόσωμη μαύρη φόρμα που περιμένω σαν τρελή να την αποκτήσω.
Τα Calzedonia ήταν έκπληξη για μένα γιατί λόγω του μεγέθους μου (XL και βάλε….) δεν περίμενα να βρω κάτι και πάντα έψαχνα στα καταστήματα με μεγάλα μεγέθη και κατέληγα με κάτι μαγιό για γιαγιάδες! Οι πωλήτριες (τουλάχιστον στο κατάστημα του City Gate) είναι αξιολάτρευτες και πάντα μου βγάζουν ένα σωρό κομμάτια για να διαλέξω και καταλαβαίνουν το νούμερο σου κατευθείαν!
Οπότε ετοιμάζω τσαντούλα με παλιά μαγιό δικά μου και του άντρα μου, τον παίρνω μαζί μου με την πρόφαση να πάρει και αυτός καινούργιο μαγιό (ενώ η αλήθεια είναι ότι τον θέλω για να πληρώσει …..χάχα), και πάμε τρέχοντας για ανακύκλωση και ανανέωση!!!!!
Τι καλύτερο από το να βοηθάς το περιβάλλον και ταυτόχρονα να αποκτάς καινούργια κομμάτια σε σούπερ τιμές???????
Φιλιάαααα

Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.




2 σχόλια:

  1. πηγα σημερα και ανακυκλωσα 1 και πηρα 2!το δευτερο με σχεδον 50%εκπτωση και μειον τα 3 ευρω.
    πολυ χρησιμο το ποστ σου σ'ευχαριστω που το μοιραστηκες.
    μεγεια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή