Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

essence brushes ......!!!!!


Είναι πλέον μανία! Κάθε εξόρμηση μου σε κατάστημα Hondos Center καταλήγει με νέα αποκτήματα από την αγαπημένη εταιρεία essence!
Λατρεύω απλά τα προϊόντα της! Είναι η εξαίρεση στον κανόνα «ότι πληρώνεις εκείνο παίρνεις!» Τα καλλυντικά της εταιρείας είναι προσεγμένα και ποιοτικώς άπαιχτα για την τιμή τους! Τα πινέλα όμως ;;;;;;;;;;;; Για να δούμε………..

Powder brush



Πανέμορφο χρώμα! Όμορφο στο μάτι και πολύ απαλές οι τρίχες του! Συνθετικές βέβαια άλλα με 3,49€ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Σε σχέση με τα άλλα πινέλα πούδρας που έχω είναι υπερβολικά μικρό για τα γούστα μου!!! Όσο αναφορά τη χρήση του…….. νομίζω με απογοήτευσε! Δεν παίρνει αρκετή πούδρα από τη συσκευασία και φυσικά δεν την απλώνει και στο πρόσωπο!!!
Τελική αξιολόγηση : Κακή αγορά!!!!

Blush brush


Αγαπημένος συνδυασμός χρωμάτων! Μαύρο με φούξια! Πόλυ απαλές τρίχες, ίδιας ποιότητας με το πινέλο πούδρας. Και αυτό πολύ μικρό για τα γούστα μου! Είναι το πρώτο πινέλο για ρουζ με γωνία που απέκτησα και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη άλλα αυτό δεν κράτησε για πολύ! Το ήθελα για φωτοσκιάσεις περισσότερο αλλά για να φανεί η ελάχιστη ποσότητα χρώματος χρειάζεται τουλάχιστον 4 περάσματα στο προϊόν και στη συνέχεια στο πρόσωπο! 3,49€ επίσης η τιμή του!
Τελική αξιολόγηση : Νο, Νο, Νο!!!!!!! 

Eyeshadow brush



Μικρό βολικό και αξιαγάπητο! Ότι περιμένει κανείς από ένα απλό πινέλο σκιάς! Η τιμή του 1,99€! Ακολουθεί και αυτό το μοντέρνο στυλ που δίνει η εταιρεία στα προϊόντα της με συνδυασμό μαύρου – μωβ, αλλά και αυτό δεν με ικανοποίησε! Είναι αρκετά τραχύ και λίγο (έως πολύ) ενοχλητικό κατά την εφαρμογή του στο μάτι! Νομίζω ότι πονάω όταν το χρησιμοποιώ!!! Η ποιότητα του είναι ίδια με τα παραπάνω πινέλα.
Τελική αξιολόγηση : Bad !!!!

Το μόνο πινέλο που δεν πήρα ήταν αυτό του eyeliner γιατί είχε εξαντληθεί αλλά μετά τη δοκιμή που έκανα στα παραπάνω δεν νομίζω να το αγοράσω!!!
Η essence έχει υπέροχα καλλυντικά απλά στα πινέλα της υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα! Πιστεύω ότι με τα ίδια χρήματα στα Hondos μπορεί κάποια να βρει πολύ καλύτερα πινέλα άγνωστων εταιρειών!
Ίσως τελικά τα πινέλα ακολουθούν τον κανόνα «ότι δίνεις εκείνο παίρνεις». Βέβαια δεν πτοούμε και θα συνεχίσω να δοκιμάζω φτηνά πινέλα αλλά κάτι μου λέει πως θα χρειαστεί να ξοδέψω πολλά για να βρω τα ιδανικά ………
Φιλιά


Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.



7 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει τα παραπάνω γιατί δεν είχα ακούσει και πολύ καλά σχόλια, αλλά πινέλο eyeliner βρίσκεις σπάνια γιατί πωλείται πιο πολύ από τα υπόλοιπα γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό. Έχω ήδη 2 και με βολεύουν περισσότερο από το mac eyeliner brush μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. alitheia??? apo tin apogoiteusi pou pira apo ta alla eipa oti den tha to dokimasw kan, alla an les oti einai kalo molis to brw tha to parw! toulaxiston einai ftina!!!

      Διαγραφή
  2. και εγω το εχω το πινελο για το eyeliner και ειναι πολυ καλο.
    και στα h&m βρηκα ενα αντιστοιχο.Ειναι απιστευτα βολικο και κανει την εφαρμογη παιχνιδακι ακομα και σε εμενα που ειμαι αρχαρια με το eyeliner.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. h&m exw pinela poydras royz kai make up kai exw meinei kataeyxaristimeni!!! einai poly poly poly kalytera apo ta essence!!! genika ta h&m exoun kala kallyntika!!! ta rouz toys ta latreyw!!!

      Διαγραφή
  3. Δεν τα έχω τα συγκεκριμένα αλλά το στρογγυλό για σβήσιμο σκιάς που έχω είναι τέλειο! Κοστίζει 1,90 νομίζω και σβήνει πολύ ωραία τη σκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ ήθελα να το βρω αυτό το πινέλο που λες αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε. βασικά σε πολλά Blogs διάβασα ότι τα πινέλα ματιών (blending, eyeliner) είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
  4. Egw dokimasa to pinelo pou vazoume tin skia sto kapaki tou matiou einai para polli wraio pinelo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή