Κυριακή 27 Μαΐου 2012

first essence haul - part 3


            Τρίτο και τελευταίο μέρος των πρώτων αγορών μου από την εταιρεία essence (σας το υπόσχομαι!). Άφησα στη τελευταία αυτή πεντάδα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για βραδινό μακιγιάζ.

I love runway


             Πόσο τέλειο highlight ? Η συσκευασία του σε μορφή στυλό είναι πολύ βολική. Η απόδοση του τέλεια! Διακριτική λάμψη σε τόνους ροζ ασημί, ιδανική για όψη υγείας. Μπορεί άνετα να φορεθεί και πρωί, απλά εγώ αποφεύγω τις λάμψεις στο πρωινό μου μακιγιάζ. Η τιμή του 2,99€ και η ποσότητα του μου φαίνεται ικανοποιητική. Στις φωτογραφίες με φλάς γράφει απίστευτα! Αξίζει!

My base – skin perfection make up base


             Ίσως η πιο φθηνή βάση που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Η τιμή της 4,49€ για 20 ml, που μου φαίνεται πολύ λίγο, για να πω την αλήθεια. Η συσκευασία περιέχει αντλία που βοηθά στη χρήση της κατάλληλης ποσότητας. Η απόχρωση του είναι πορτοκαλί και με τρόμαξε όταν το πρωτοείδα αλλά γράφει απίστευτα. Είναι επίσης προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πρωί αφού η απόδοση του είναι ματ και αναδεικνύει απόλυτα τα ματ foundations. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

My base – illuminating make up base


              Ίδιο σε τιμή, ποσότητα και σύσταση με τη προηγούμενη βάση. Η μόνη διαφορά είναι το χρώμα και η απόδοση. Η απόχρωση της είναι σχεδόν ασημί και πραγματικά σε κάνει να λάμπεις. Πρόκειται, κατά τη γνώμη μου, για βάση βραδινού μακιγιάζ λόγω της γυαλάδας που αφήνει. Σαν βάση «πουλάει» πολύ περισσότερο από την skin perfection απ ότι με ενημέρωσε η κοπέλα στο σταντ αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα ξανά. Και αυτό όχι γιατί το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, απεναντίας είναι σούπερ, απλά γιατί η συσκευασία που αγόρασα είχε χαλασμένη αντλία και στη μία φορά που πρόλαβα να το δοκιμάσω νομίζω ότι ήταν πολύ λαμπερό για μένα (ίσως βέβαια να φταίει και το make up που χρησιμοποίησα) και με έδειχνε πολύ χλωμή.

Soufflé touch blush – wild strawberry


             Υποκλίνομαι! Τιμή μόλις 3,49€, απόδοση χρώματος τέλεια και με την πιο εύκολη εφαρμογή από κάθε άλλο κρεμώδης ρουζ που έχω δοκιμάσει. Μόλις ανοίξεις τη συσκευασία τρελαίνεσαι με την υπέροχη φρουτένια μυρωδιά. Μόλις το ακουμπήσεις νομίζεις ότι πιάνεις ζελέ και μόλις το εφαρμόσεις στα μάγουλα νιώθεις μια απίστευτη δροσιά. Εφαρμόζει πανεύκολα με τα δάχτυλα χωρίς να χρειάζεται να λερώνω πινέλα και αφήνει μια γλυκιά απόχρωση σάπιου μήλου με ελάχιστο shimmer. Ιδανική χρήση πάνω από υγρό make up με ματ αποτέλεσμα και χωρίς χρήση πούδρας. Είναι θησαυρός ! Πιστέψτε με !

Get big lashes – volume curl mascara


               Άφησα τελευταίο το προϊόν αποκάλυψη της essence ! Τι τέλεια μάσκαρα! Η αλήθεια είναι ότι την αγόρασα για καθημερινή χρήση, κυρίως για πρωί, αλλά το αποτέλεσμα της με άφησε άφωνη. Το καμπυλωτό βουρτσάκι της μαρτυρούσε την ικανότητα της να δημιουργεί σούπερ καμπύλη στις βλεφαρίδες, αλλά το μήκος, ο όγκος και το χρώμα που δίνει ήταν μεγάλη έκπληξη. Με την πρώτη φορά που τη δοκίμασα αποφάσισα ότι θα περιοριστώ σε βραδινή χρήση της, για να ολοκληρώνω το Smokey eyes look που λατρεύω. Η τιμή της 3,29€ και η σειρά get big lashes περιλαμβάνει ακόμη δύο mascara για μήκος και αδιάβροχη (νομίζω). Αν έπρεπε να διαλέξω το πιο αγαπημένο μου προϊόν από την essence θα ήταν σίγουρα αυτό!


                Αυτό ήταν λοιπόν το πρώτο μου essence haul. Ήταν αρκετά μεγάλο αλλά αποφάσισα ότι με τέτοιες τιμές έπρεπε να πάρω τουλάχιστον ένα προϊόν από κάθε κατηγορία για να έχω μια σφαιρική άποψη για την εταιρεία.
                Η τελική μου εικόνα; Ένα γεμάτο νεσεσέρ με καλλυντικά που χρησιμοποιώ συνεχώς και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την απόδοση τους. Ο τελικός λογαριασμός  από το part 1, part2, part3 και τα πινέλα που αγόρασα ήταν περίπου στα 50€. Τα μόνα πράγματα που μένει να δοκιμάσω για να αποκτήσω ένα full starter kit προϊόντων essence είναι τα βερνίκια, τα μολύβια ματιών, τα μολύβια χειλιών, τα κραγιόν, άντε και καμιά μεμονωμένη σκιά. Αξίζει να τα δοκιμάσετε και να βλέπετε την συλλογή καλλυντικών σας να μεγαλώνει χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία.
                Συγγνώμη και πάλι για το τεράστιο post, σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε να το διαβάσετε και περιμένω σχόλια σας.

Φιλιάααααααα

Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. Τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.





10 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα και απο μένα..
    Ωραία τα καλλυντικά και πολύ οικονομικά!!
    i am your new follower..
    kisses..
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se eyxaristw para poly! egw eimai follower sto blog sou edw kai poly kairo! filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta agapw ta proionta tis essence!
    Ta anakalipsa oso kai an fainetai periergo prosfata!
    Megia sou:)

    filakia:)

    http://xouxounitsa.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστώ πολύ! και εγώ πρόσφατα τα ανακάλυψα από άλλες blogger! αξίζει να τα δοκιμάσεις!!!

      Διαγραφή
  4. pragmatika einai katapliktika ta proionta tis essence!!!toulaxiston ta perissotera apo auta!!!!thelw poli na dokimasw tin illuminating base alla distixws ekeini tin imera pou piga gia psonia eixe teleiwsei me tin prwti eukairia omws tha tin parw!!!alitheia einai toso wraia oso eida sto tester????an thes rikse mia matia k sto diko mou blog...eimai kainouria!!!!!!

    http://vanessaandbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόλις γράφτηκα στο blog σου! είναι υπέροχο!
      η πωλήτρια μου είπε ότι πουλάει πολύ η συγκεκριμένη βάση της essence!!! είναι πολύ καλή! ελπίζω την άλλη φορά να τη βρεις !!!
      φιλιά

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα! Ποιο καταστημα στη Θεσσαλονικη ειναι πιο οικονομικό για essence? Ηοndos, 1 euro shop, Κανελλόπουλος διαβασα κάπου ότι πουλάνε τη συγκεκριμενη μάρκα. ήρθε η ωρα να τη δοκιμάσωωωωωω!!!! φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα essence εχουν στάνταρ τιμές από την εταιρεία! σε όλα τα καταστήματα θα τα βρείς με τις ίδιες τιμές!
      εγώ όταν θέλω κάτι σε foundation ή κονσίλερ που χρειάζεται δηλαδή να βρώ τη σωστή απόχρωση πάω στο κανελλόπουλο που έχει πωλήτρια και με βοηθάει.
      αν πάλι θέλω να δοκιμάσω τα προιόντα με την ησυχία μου πάω hondos ή στο stop to shop (δηλαδή 1€ shop). πάντως για να βρώ κάποια καινούρια σειρά πάω hondos γιατί εκεί τα φέρνουν κατευθείαν!
      ελπίζω να βοήθησα! φιλιά

      Διαγραφή
  6. Ευχαριστώ για την απαντηση! Δεν κρατηθηκα όμως και πήγα στον Κανελλόπουλο.Πήρα αρκετά πράγματα και τα δοκιμάζω ολο το βραδυ, αλλα δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Μόνο με τη mascara 2in1 και με το sunclub bronzer κόλλησα. Το blush και κάποιες σκιές επισης καλούλες. Αλλά τα άλλα δεν ξέρω... μέτρια εως κακά... ή φταίει που έχω περίοδο? χαχα ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εψαχνα για essence και επεσα πανω στα τρια υπεροχα ποστ που εκανες. πολυ ωραια δουλεια!!!
    ελπιζω συντομα να εχω και εγω αντιστοιχο ποστ στο μπλογκ μου.

    marakicious.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή